Càlcul d'estalvi

Vols saber quant pots estalviar utilitzant les eines de gestió documental de DOCUGestiona?

Posem al teu abast aquesta senzilla calculadora perquè et puguis fer una idea, indicant únicament el número de factures i documents que gestioneu a l'any a l'empresa. El total et donarà l'estalvi econòmic del que us podeu beneficiar si feu servir DOCUGestiona.

Experiència i coneixement

Els resultats obtinguts d'aquesta simulació d'estalvi amb DOCUGestiona, són orientatius.

Aquesta combinació de dades és fruit de la nostra experiència i coneixement del mercat per a retornar-vos una estadística mitjana de l'estalvi que pot obtenir una empresa fent ús de la nostra plataforma. El total indicat no té cap valor contractual.

Factures

L'import en el càlcul de l'estalvi en les factures contempla les tasques de revisar correus, distribuir el correu a l'oficina, introduir les factures a l'ERP i el repàs i gestió de factures NO vàlides.

Documentació

Té en compte les accions de lectura i classificació de la correspondència, referenciació de la documentació, distribució als destinataris, fotocòpies, arxiu, cerca per consulta, nova fotocòpia i rearxiu.

Paper

L'estalvi de la documentació en paper s'han inclòs les despeses derivades d'haver de tenir armaris i/o arxivadors, fotocòpies, carpetes i clips, a més de l'espai requerit a l'oficina.

Coneix de primera mà

Una eina integral per a la transformació digital de l'empresa, que afavoreix el rendiment productiu i suposa un gran estalvi econòmic amb total seguretat

TOP });