Estalvi i seguretat

Un dels avantatges principals de DOCUGestiona apte per a tota organització és el seu pagament per ús. Pagues per allò que realment necessites, no has de suportar costos extres ni imprevistos.

A més, la seguretat en els mecanismes de gestió, validació i emmagatzematge que incorpora DOCUGestiona és un dels sistemes més avançats de què es disposen avui dia al mercat. L’autenticació, consulta i validesa de tots els documents està completament garantida davant de qualsevol imprevist legal a què l'organització pugui estar sotmesa. Davant una auditoria o inspecció legal, la disponibilitat i descàrrega de tota la documentació requerida en qualsevol plataforma (mòbil, PC, tablet) està garantida.

Però sens dubte, el principal avantatge, és en la reducció de les despeses, en l'estalvi.

Tot seguit et deixem uns exemples del que et podria suposar.

Saps quan pots estalviar amb ?

0

Revisar correus

30 min/dia · 12,70 €/h · 132 h/any

0

Distribuir correu a l'oficina

0,40 h/dia · 12,70 €/h · 96 h/any

0

Introduir factures a l'ERP

(350.000 factures/any) 1 m/factura · 12,70 €/h · 5.833 h/any

0

Revisió de factures NO vàlides

(30% = 105.000 factures/any) 5-15 m/factura · 12,70€/h · 8.750 h/any

Estalvia 14.811 h/any = 188.099 €

Fes els teus càlculs!

Vols saber quant pots estalviar utilitzant les eines de gestió documental de DOCUGestiona?

Posem al teu abast aquesta senzilla calculadora perquè et puguis fer una idea, indicant únicament el número de factures i documents que gestioneu a l'any a l'empresa. El total et donarà l'estalvi econòmic del que us podeu beneficiar si feu servir DOCUGestiona.

Experiència i coneixement

Els resultats obtinguts d'aquesta simulació d'estalvi amb DOCUGestiona, són orientatius.

Aquesta combinació de dades és fruit de la nostra experiència i coneixement del mercat per a retornar-vos una estadística mitjana de l'estalvi que pot obtenir una empresa fent ús de la nostra plataforma. El total indicat no té cap valor contractual.

Factures

L'import en el càlcul de l'estalvi en les factures contempla les tasques de revisar correus, distribuir el correu a l'oficina, introduir les factures a l'ERP i el repàs i gestió de factures NO vàlides.

Documentació

Té en compte les accions de lectura i classificació de la correspondència, referenciació de la documentació, distribució als destinataris, fotocòpies, arxiu, cerca per consulta, nova fotocòpia i rearxiu.

Paper

L'estalvi de la documentació en paper s'han inclòs les despeses derivades d'haver de tenir armaris i/o arxivadors, fotocòpies, carpetes i clips, a més de l'espai requerit a l'oficina.

Coneix de primera mà

Una eina integral per a la transformació digital de l'empresa, que afavoreix el rendiment productiu i suposa un gran estalvi econòmic amb total seguretat

TOP });