La solució per a Recursos Humans

Eliminació total del paper en les relacions laborals per a una gestió àgil i automatitzada

 

Les empreses s'enfronten cada dia a una gran quantitat de documentació que ha de ser intercanviada i signada entre diferents parts, com és el cas de contractes laborals, pòlisses, nòmines, cessions de responsabilitat, contractes d'arrendament, etc.

Per 4,70 3,50€/treballador


+ INFO

digitalització rrhh

Tenir cura dels empleats

01


El Gestor documental laboral de DOCUGestiona facilita la gestió, arxiu i consulta dels contractes de treball, signatura de nòmines o bestretes, per posar només uns exemples.
02


Es tracta d'una plataforma al núvol totalment electrònica, que es complementa amb les nostres solucions de signatura digital, amb total validesa legal.
03


Adaptada als entorns de mobilitat més exigents, s'integra completament amb els mòduls del Portal del Treballador i la plataforma de Gestió del Temps (DOCUTime).

Quin pack s'adapta millor a la teva organització?
per a una empresa sense paper

Perquè cada organització és diferent, t'oferim els nostre plans en funció de les teves necessitats: paquets especialment pensats per als RRHH o el Pack My Business, ideal per a empreses de fins a 24 persones treballadores.

Paquets especials per als Recursos Humans

Pensats per a grans empreses o amb necessitats concretes en la gestió de persones. A més del Gestor Documental Laboral, et proposem escollir el tipus de Portal del Treballador i la Gestió del Temps que més s'adeqüï a la teva organització.

Mòduls de DOCUGestiona

Afegeix al teu pack inicial les altres eines que t'oferim per tenir una gestió integral de la teva empresa

Gestor Documental Mercantil

Per al registre i organització de tota la documentació de constitució i estructura del teu negoci. Disposaràs d'una eina de gestió integral de la documentació de la teva empresa que et permetrà estalviar temps i diners.

A partir de 14,50/usuari/mes

Signatura Digital

Les nostres modalitats de firma biomètrica, electrònica i certificada digital, compleixen tots els requeriments legals per donar validesa a la documentació de les empreses, tant laboral com mercantil.

A partir de 0,60/firma

Gestió de Factures

Digitalització, càrrega, organització, visualització i validació de totes les factures. Permet integrar les dades amb l’ERP que disposi la teva empresa, per tenir sota control les factures d'empreses proveïdores.

A partir de 14,50/usuari/mes

Per als que necessiten un DOCUGestiona "Full Equip"

Hem preparat un paquet per aquells negocis que tenen d'1 a 24 persones treballadores. Són negocis que necessiten una gestió integral des d'una única plataforma. DOCUGestiona us ajuda en la transformació digital i s'adapta als vostres requeriments.

Guanya en qualitat de vida obtenint més temps per a tu, amb la tranquil·litat de saber que ho tens tot sota control i amb total seguretat

Seguretat i estalvi

Solucions adaptades a totes les empreses

Tranquil·litat i confiança

Informació, comunicació i gestió remota dels sistemes més rellevants del negoci dels nostres clients. Màxima protecció i seguretat de dades.

Total mobilitat i disponibilitat

Accés a les dades des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Pagament per ús

Costos en el moment que sorgeix la necessitat, sense inversió inicial en la majoria dels nostres mòduls. + PREUS

Simplicitat, sostenibilitat i eficiència

Models de costos flexibles, adaptats al perfil de cada professional.

Renovació constant

Renovem periòdicament tota la tecnologia per evitar l'obsolescència i optimitzar despeses sense incórrer en cap cost extra.

Coneix de primera mà

Una eina integral per a la transformació digital de l'empresa, que afavoreix el rendiment productiu i suposa un gran estalvi econòmic amb total seguretat

TOP });