La solució per a l'Educació

Gestiona el teu centre escolar o universitari de forma ràpida i automatitzada

 

Les tecnologies han arribat amb força a l'educació i les famílies ja reclamen eines de comunicació i consulta cada cop més àgils i intuïtives. Amb DOCUGestiona posa a la seva disposició la documentació i informació amb total seguretat i en temps real.

sector educació escoles

Comunicació a l'instant

01

Amb el Gestor documental mercantil podràs registrar i organitzar tota la documentació de del teu centre educatiu, estalviant espai, temps i diners.
02

Es tracta d'una plataforma al núvol totalment electrònica, que es complementa amb les nostres solucions de signatura digital, amb total validesa legal.
03
Adaptada als entorns de mobilitat més exigents i per a una òptima comunicació, s'integra completament amb els mòduls del Portal de les famílies.

Seguretat i estalvi

Solucions adaptades a totes les organitzacions

Tranquil·litat i confiança

Informació, comunicació i gestió remota dels sistemes més rellevants del negoci dels nostres clients. Màxima protecció i seguretat de dades.

Total mobilitat i disponibilitat

Accés a les dades des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Pagament per ús

Costos en el moment que sorgeix la necessitat, sense inversió inicial en la majoria dels nostres mòduls. + PREUS

Simplicitat, sostenibilitat i eficiència

Models de costos flexibles, adaptats al perfil de cada professional.

Renovació constant

Renovem periòdicament tota la tecnologia per evitar l'obsolescència i optimitzar despeses sense incórrer en cap cost extra.

Coneix de primera mà

Una eina integral per a la transformació digital de l'empresa, que afavoreix el rendiment productiu i suposa un gran estalvi econòmic amb total seguretat

TOP });