canal de denúncies

Assegura el compliment total de la normativa

ALTRES SERVEIS
Canals de denúncies i comunicacions

Compleix amb les regulacions i les normatives que exigeixen la Llei 2/2023 Whistleblowing

La normativa, aprovada el març del 2023, obliga a totes les organitzacions i empreses de més de 49 persones treballadores a què tinguin habilitat un canal ètic o de denúncies

canal de denúncies

Canal ètic i de denúncies

Implementar el Canal de Denúncies és obligatori per a totes les empreses de més de 49 treballadors i treballadores

La Llei 2/2023 Whistleblowing, aprovada el 14 de març de 2023, obliga a totes les organitzacions i empreses de més de 49 persones treballadores a què tinguin habilitat un canal ètic o de denúncies. La data màxima d'implantació és 1 de desembre de 2023.

D'aquesta manera, es busca la transparència, l’ètica i la responsabilitat de les empreses i administracions públiques per promoure una cultura d’integritat i prevenció de la corrupció. Garanteix la protecció dels i les que informen sobre les infraccions i actes de corrupció en els vessants laborals i professionals.

Des de DOCUGestiona t'oferim la possibilitat d'incorporar a les teves eines un Canal de Denúncies amb totes les garanties legals i tècniques que estableix la normativa.

 • Si ets usuari/a de la nostra plataforma de gestió del temps, et proposem la implantació a través del nostre proveïdor Woffu, que et permetrà una activació immediata.
 • Si no disposes de la nostra solució de gestió del temps, disposem de partners de renom que poden oferir-te un Canal de Denúncies amb personalització de formularis, autogestionable i autoconfigurable, que per descomptat garanteix l'anonimat de l'informador i el seguiment de processos per part de l'administrador.

Qui està obligat a implementar el Canal de Denúncies?

  • Empreses privades amb més de 49 persones treballadores.
  • Les empreses privades que tinguin un volum de negoci igual o superior a 10 milions d’euros.
  • Totes les administracions públiques.
  • Les empreses que operen en l’àmbit dels serveis financers o siguin vulnerables al blanqueig de capitals o finançament del terrorisme independentment del nombre de treballadores i treballadors o volum del negoci.
  • Partits polítics, sindicats, patronals i fundacions creades per uns i altres sempre que rebin o gestionin fons públics.

Canal de Denúncies per a empreses

 • Compleix amb les regulacions i les normatives que exigeixen, la implementació d'un Canal de Denúncies
 • Promou un ambient de treball més ètic, transparent i respectuós.
 • Facilita la detecció primerenca de conductes indegudes o actes il·lícits entre empreses proveïdors i empleats o empleades.
 • Evita sancions significatives de fins a 1.000.000€.
TOP });