Blipol - HR Analytics Software

L'excel·lència del teu equip, l'excel·lència de la teva empresa

HR Analytics SoftwareIntel·ligència artificial aplicada a Recursos Humans

De la mà del nostre partner Blipol, us portem un programari amb metodologia pròpia, que cerca potenciar la satisfacció dels empleats i empleades a l'empresa i optimitzar lideratges. 

 

Potenciar la transparència i la comunicació a l'empresa

Intel·ligència artificial per preveure situacions i prendre les decisions correctes

A DOCUGestiona i Blipol treballem amb una plataforma per obtenir feedback continu basat en l'escolta activa, sense necessitat de fer enquestes de clima laboral puntuals, aportant informació en temps real per millorar l'engagement dels teus empleats, potenciar-ne el desenvolupament i aconseguir l'excel·lència per a la teva empresa.

Et proporciona dades agregades i et permet disposar en una mateixa eina una visió completa dels teus col·laboradors perquè puguis prendre les millors decisions.

  • Millora l'experiència de les teves clientes i clients
  • Redueix l'absentisme laboral
  • Augmentar la productivitat de la teva empresa

Amb la informació en temps real, pots prendre les millors decisions per a la teva empresa per mesurar el clima laboral, entendre l'impacte de les accions realitzades i avançar-se a possibles escenaris futurs gràcies al sistema d'evolutius, alertes i tendències de Blipol.

Monitorització constant de l'evolució

Mostra informació completa i d'un valor incalculable per a la teva empresa, d'una manera viva, constant i integrada, aconseguint una participació superior al 85% de la plantilla.

Desenvolupament

Analitza les competències clau de cada persona per aconseguir-ne el màxim desenvolupament, satisfacció personal i contribució a l'empresa.

Lloc de treball

Ubica a cada persona a la posició més adequada, permetent que l'empresa funcioni com un engranatge perfecte.

Valora els líders

Analitza els comandaments intermedis de la manera més eficaç: directament, a través dels seus companys/es, del seu equip i dels seus superiors.

Conserva el talent

Identifica patrons i obté informació que permet actuar amb antelació i evitar la pèrdua de talent: estlavia despeses econòmiques i impacte a l'equip.

Eficiència

Disposa informació en temps real del resultat de les accions que afecten els equips per desenvolupar i potenciar les més eficaces.

Tenir els millors

Detecta els empleats, empleades i líders clau de la companyia. A través d'un mapa de talent, ajuda a encertar les decisions de promoció.

Productivitat

Potencia l'element clau de la productivitat, les persones, aconseguint els resultats a través del seu compromís, l'adequació i la felicitat.

Comunicació

Permet recollir opinions i suggeriments de cadascú i també enviar missatges individuals o col·lectius de manera senzilla i personal.

Una plataforma de recursos humans

Intuïtiva, de fàcil implementació i econòmica

  • Detecta àrees de millora a l'empresa amb el atributs experiència, suggerint accions concretes per perfeccionar-les i assolir l'excel·lència
  • Parametritza les avaluacions amb els KPI de lideratge, des d'un 90 a un 360 graus, segons les necessitats de l'empresa
  • Amb la matriu esforç/satisfacció detecta els empleats i els líders clau a la companyia, per a llençar plans de desenvolupament individualitzats
  • Gràcies als KPI experiència persona treballadora la plataforma analitza contínuament l'empresa per tal de proporcionar evolutius i tendències
  • Amb l'avaluació del lideratge, detecta punts forts i àrees de millora dels líders, amb informació a tots els nivells
TOP });