La solució per a la Sanitat

Gestiona els teus equips, actius i documentació de manera ràpida i automatitzada

 

Optimitzar els recursos i reduir despeses perquè tots els processos en els centres de salut i socials puguin oferir els millors serveis. DOCUGestiona posa a les teves mans una eina per aportar el màxim benestar tant a les seves i els seus pacients com als gestors i gestores.

sector sanitari

Les persones són el primer

01

El Gestor documental laboral de DOCUGestiona facilita la gestió, arxiu i consulta dels contractes de treball, signatura de nòmines o bestretes, així com altra documentació d'especial sensibilitat.
02

Amb el Gestor documental mercantil podràs registrar i organitzar tota la documentació entre professional i pacient, així com amb els proveïdors de productes o serveis per al sector sanitaris, estalviant espai, temps i diners.
03

Es tracta d'una plataforma al núvol totalment electrònica, que es complementa amb les nostres solucions de signatura digital, amb total seguretat i validesa legal.

Seguretat i estalvi

Solucions adaptades a totes les empreses

Tranquil·litat i confiança

Informació, comunicació i gestió remota dels sistemes més rellevants del negoci dels nostres clients. Màxima protecció i seguretat de dades.

Total mobilitat i disponibilitat

Accés a les dades des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Pagament per ús

Costos en el moment que sorgeix la necessitat, sense inversió inicial en la majoria dels nostres mòduls. + PREUS

Simplicitat, sostenibilitat i eficiència

Models de costos flexibles, adaptats al perfil de cada professional.

Renovació constant

Renovem periòdicament tota la tecnologia per evitar l'obsolescència i optimitzar despeses sense incórrer en cap cost extra.

Coneix de primera mà

Una eina integral per a la transformació digital de l'empresa, que afavoreix el rendiment productiu i suposa un gran estalvi econòmic amb total seguretat

TOP });