La solució per a Immobiliàries

Els millors serveis per a guanyar eficàcia al sector immobiliari, per a una gestió àgil i automatitzada

 

Per no perdre cap oportunitat de venda per haver d'endarrerir una firma, obtenir dades i documentació del client, signar un contracte de venda o de lloguer, o gestionar la informació necessària per a evitar qualsevol tipus de reclamació o canvis en les condicions.

sector immobiliari

Amb total validesa legal

01

Amb el Gestor documental de DOCUGestiona podràs registrar i organitzar tota la documentació  referent a la contractació directa amb el client, canvis de condicions, informació de terminis o d'altres serveis addicionals, sempre estalviant espai, temps i diners.
02

Es tracta d'una plataforma al núvol totalment electrònica, que es complementa amb les nostres solucions de signatura digital, amb total validesa legal.
03

Ara digitalitzar i pujar factures al gestor serà molt senzill. La nostra plataforma de Gestió de Factures incorpora de sèrie una tecnologia que permet el reconeixement de contingut de forma automatitzada, amb la intel·ligència de DocuWare.

Seguretat i estalvi

Solucions adaptades a totes les empreses

Tranquil·litat i confiança

Informació, comunicació i gestió remota dels sistemes més rellevants del negoci dels nostres clients. Màxima protecció i seguretat de dades.

Total mobilitat i disponibilitat

Accés a les dades des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu.

Pagament per ús

Costos en el moment que sorgeix la necessitat, sense inversió inicial en la majoria dels nostres mòduls. + PREUS

Simplicitat, sostenibilitat i eficiència

Models de costos flexibles, adaptats al perfil de cada professional.

Renovació constant

Renovem periòdicament tota la tecnologia per evitar l'obsolescència i optimitzar despeses sense incórrer en cap cost extra.

Coneix de primera mà

Una eina integral per a la transformació digital de l'empresa, que afavoreix el rendiment productiu i suposa un gran estalvi econòmic amb total seguretat

TOP });