Recomana DOCUGestiona

T'estalviaràs durant 3 mesos l'import dels serveis que el nou client que ens presentis ens contracti

Amb la promoció "Recomana DOCUGestiona" tothom hi surt guanyant!

Avantatges econòmics per a la teva empresa

Durant 3 mesos, et descomptem de la teva factura l'import dels serveis contractats pel client al qual ens hagis recomanat.

Beneficis per al nou client que ens has recomanat

El fet de disposar d'una eina integral per a la gestió documental, facturació digital i signatura electrònica: estalvi de temps i diners.

Recomana'ns per estalviar!

  Condicions de la promoció

  Si ens recomanes a una empresa per a què sigui client de DOCUGestiona, tu t'estalviaràs l'import facturat pels serveis que el teu amic ens hagi contractat, durant els 3 primers mesos

  Per exemple, si al nou client que tu ens has portat ens ha contractat serveis per valor de 700 € al mes, tu t'estalviaràs 700 € a la teva factura durant els tres propers mesos. En aquest mateix exemple, tindries un descompte total de 2.100 €. Això sí, aquest import, mai pot ser superior al que et facturem.

  Si ja ets client d'algun dels serveis de DOCUGestiona i ens portes un o més possibles clients, pots adherir-te a la promoció "Recomana DOCUGestiona".

  Cal tenir en compte que aquest encara no sigui client de cap de les eines que t'ofereix la plataforma DOCUGestiona ni trobar-se en procés comercial.

  Com ja saps, DOCUGestiona és una plataforma que disposa de diverses eines integrades per a digitalitzar el teu negoci i esdevenir una empresa sense paper.

  Per optar a la promoció "Recomana DOCUGestiona", els serveis que ha de contractar el nou client pot ser un o tots els que consideris que li poden anar bé pel seu negoci:

  No, és clar que no hi ha límit! Com més gent ens presentis millor per a tots!

  De totes maneres, cal tenir present que si ens portes més d'un client, per a poder-te beneficiar de la promoció, només et podràs descomptar, com a màxim, l'import de la factura de serveis per la qual estàs pagant actualment. Per tant, aquest descompte, mai podrà ser superior a la teva factura amb DOCUGestiona

  • Per poder beneficiar-te de la promoció, cal que l'empresa que ens has recomanat accepti les condicions del contracte de serveis amb DOCUGestiona i passi a ser client formal. A partir de llavors entrarà en vigor el descompte de la promoció.
  • En cap cas es pot rebre la compensació en metàl·lic, sinó que el descompte ha de ser sempre aplicable a la teva factura.
  • Finalment, recordar-te que l'import del descompte que apliquem a la teva factura, mai podrà ser superior a l'import que estàs pagant pels nostres serveis.
  TOP });