Permet a empleades i empleats cobrar quan vulguin

Cobrament flexibleAconsegueix equips més tranquils i feliços, donant-los control sobre el sou

De la mà del nostre partner PayFlow, et portem una aplicació innovadora que permet als teus empleats i empleades cobrar quan ho necessitin, amb un clic. 

Millora la manera de cobrar. Canvia vides.

Aconsegueix equips més tranquils i feliços, donant-los control sobre el sou.

Des de DOCUGestiona i Payflow et portem l'aplicació de benestar financer més completa del mercat. Amb Payflow, la teva plantilla podrà cobrar quan vulgui i disposarà de retribució flexible des d'una sola aplicació mòbil.

El que donem als teus empleats i empleades

Ens portaran a la butxaca. Els problemes financers poden causar un estrès significatiu a empleades i empleats. Ajuda'ls a millorar el seu benestar financer. Payflow és una aplicació mòbil per cobrar quan vulguin de manera instantània i gratuïta. I una targeta perquè estalviïn gràcies a la retribució flexible.

El que et donem a tu, com a empresa

Tindràs el control que necessites. Una plataforma al núvol, intuïtiva i completa per poder gestionar Payflow i Flexflow, que transforma l'experiència de les teves persones treballadores. Amb aquest benefici social d'alt impacte, podràs atraure i retenir talent, així com millorar la productivitat dels empleats i empleades. 

Benefici social per retenir el talent

Donem accés instantani als teus empleats i empleades al seu salari meritat en qualsevol moment del mes; perquè tinguin la flexibilitat de cobrar quan i com vulguin.

Millora la productivitat

Redueix la rotació d'empleades i empleats en un 21%, millora la seva experiència i satisfacció dins l'empresa i en tenir una plantilla més feliç, millora el ritme de treball.

Fàcil implementació

En 3-4 setmanes, desenvolupem la integració amb el teu software de nòmines i t'ajudem a personalitzar els ajustaments perquè s'adpatin a les necessitats de la teva empresa.

Protecció de les dades

Amb un total compromís amb la RGPD, no cedim ni tractem les dades, i per això signem un contracte per definir el nostre compromís legal.

Auditories de seguretat

Treballa amb eines per assegurar cada dia que les vulnerabilitats de l'exterior no poden accedir al software. A més, disposa d'entorns de producció i desenvolupament aïllats.

Totalment legal

S'estableix un compromís legal mitjançant contracte, d'acord amb el compliment de l'article 29 de l'estatut dels treballadors i treballadores.

Servidors segurs

Payflow treballa amb els sistemes més segurs del mercat, AWS, i amb protecció DDos i WAF. A més, disposa de certificats ISO 27001, SOC 1,2 i 3 i PCI-DSS L1.

Benestar financer per la teva plantilla

  • Dona als teus empleats i empleades accés instantani al seu salari meritat en qualsevol moment del mes; perquè tinguin la flexibilitat de cobrar quan i com vulguin.
  • Una aplicació completament gratuïta pels teus treballadors i treballadores. ‍Perquè si no ho fos, no seria bo per a ells ni elles.
  • Perquè estalviar és difícil, t'ajudem a assolir els objectius d'estalvi amb una guardiola virtual automatitzada.
  • La plataforma et proporciona una eina d'educació financera interactiva perquè els teus empleats i empleades aprenguin els trucs i els hàbits financers personals.

Una aliança estratègica

Cobrament flexible, per al benefici i satisfacció dels treballadors i treballadores

 

 

TOP });